Despre Mapamond

Mapamond : De 26 de ani, suntem agentia de turism numarul 1 din Oltenia. Intr-o lume aflata intr-o continua miscare, avem o singura constanta si anume: calitatea serviciilor. Mapamond este unul din cei mai cunoscuti tour-operatori din Romania si lider pe piata regionala a agentiior de turism. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistenti personali de calatorie ai turistilor, indiferent de localizarea lor pe Mapamond.

Ne gasesti la sediu

Strada Romul, nr 1 Bloc Romarta

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Ultimele articole

0730 01 01 00

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Top
Mapamond / Holidays  / Care sunt avantajele unei vacante cumparate in Early Booking?
earlybooking1

Care sunt avantajele unei vacante cumparate in Early Booking?

In primul rand, dorim sa explicam pentru cei care nu sunt familiari conceptului, ce inseamna early booking. In perioada 1 decembrie – 31 martie, pot fi cumparate oferte pentru vacantele din acel an (rezervari anticipate, inscrieri timpurii).

De ce ar fi mai bine sa iti iei o oferta de vacanta din timp? Vorba proverbului romanesc, “Omul intelept isi cumpara vara sanie si iarna caruta”, in aceasta perioada, de obicei, sunt disponibile cele mai mari reduceri pentru vacantele din an, intre 30% si 50%, in functie de operator si hotel. De asemenea, un aspect foarte important este ca ai timp sa te documentezi si sa gasesti oferte la hotelul pe care il vrei. Pe langa faptul ca vei gasi locuri disponibile, vei beneficia si de preturi competitive.

Din pacate, de multe ori turistii ajung sa caute “oferte” cu doar doua saptamani inainte de jupiter-lisboa-hotel-promotions-calendario-letivo21perioada de concediu, cand vor gasi extrem de greu locuri, unii fiind chiar nevoiti sa accepte un alt hotel, cu servicii inferioare, dar la un pret mai mare.

Sfatul nostru este sa va planificati din timp vacanta, sa rezervati in early booking si sa va luati si o asigurare storno, in caz ca vor interveni modificari.

Daca nu reusiti sa cumperati un pachet de vacanta pana pe 31 martie, mai aveti o sansa in aprilie. Reducerile sunt mult mai mici, insa. Nu uitati, sezonul estival incepe pe 1 mai. Orice pachete turistice achizitionate dupa aceasta data sunt, de fapt, supralicitate.

No Comments

Leave a Reply: