Despre Mapamond

Mapamond : De 26 de ani, suntem agentia de turism numarul 1 din Oltenia. Intr-o lume aflata intr-o continua miscare, avem o singura constanta si anume: calitatea serviciilor. Mapamond este unul din cei mai cunoscuti tour-operatori din Romania si lider pe piata regionala a agentiior de turism. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistenti personali de calatorie ai turistilor, indiferent de localizarea lor pe Mapamond.

Ne gasesti la sediu

Strada Romul, nr 1 Bloc Romarta

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Ultimele articole

0730 01 01 00

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Top
Mapamond / Holidays  / Cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa
piata-de-craciun-praga

Cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

Perioada preferata a anului se apropie cu pasi repezi, iar marile orase ale Europei au inceput deja pregatirile pentru sarbatorile de iarna, cu mult asteptatele Targuri de Craciun.

In Viena anului 1294 apar primele Piete de Craciun. De atunci, spiritul Craciunului si al Anului Nou a cuprins intreaga lume, astfel ca din ce in ce mai multe orase au inceput sa „concureze” care mai de care cu organizarea acestor targuri cu totul speciale. Vom incerca sa facem un top al celor mai frumoase Pieţe de Craciun din Europa, pe baza feedback-ului turistilor nostri.

Viena, Austria | Cu siguranta, printre primele destinatii alese ramane Viena. Sute de ani de traditie si experienta si-au pus amprenta in crearea unui peisaj de basm.

Praga, Republica Ceha | Ornamentele unice, specialitatile si delicatesele culinare ofera Pietelor de Craciun din Praga un aer special.

Dresda, Germania | Veti gasi aici amenajate unsprezece piete complet diferite pentru a satisface placerile tuturor. Povestile de Craciun prind viata in teatre, muzeele gazduiesc expozitii speciale, iar pe Elba plutesc barci impodobite cu luminite.

Colmar, Franţa | Orasul Vechi din Colmar prinde viata in luna decembrie, cand arhitectura sa minunata, spectacolele de lumini si evenimentele de sezon piata-de-craciun-viena-2creeaza o atmosfera magica.

Bruges, Belgia | In fiecare an se organizeaza in centrul orasului o piata impresionanta de Craciun, un paradis al iubitorilor de ciocolata.

Koln, Germania | Dintre cele 7 Piete de Craciun raspandite in tot orasul, patru sunt renumite: cea de la Catedrala din Koln, din Piata Veche (Alter Markt), din Centrul Nou (Neumarkt) si cea din Piata Rudolf (Rudolfplatz). Toate sunt pline de casute de lemn, de unde poti cumpara tot felul de bunatati.

 

No Comments

Leave a Reply: