Despre Mapamond

Mapamond : De 26 de ani, suntem agentia de turism numarul 1 din Oltenia. Intr-o lume aflata intr-o continua miscare, avem o singura constanta si anume: calitatea serviciilor. Mapamond este unul din cei mai cunoscuti tour-operatori din Romania si lider pe piata regionala a agentiior de turism. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistenti personali de calatorie ai turistilor, indiferent de localizarea lor pe Mapamond.

Ne gasesti la sediu

Strada Romul, nr 1 Bloc Romarta

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Ultimele articole

0730 01 01 00

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Top
Mapamond / Despre noi
Mapamond 26 ani

Suntem Mapamond. De 26 de ani, suntem agentia de turism numarul 1 din Oltenia.

Intr-o lume aflata intr-o continua miscare, avem o singura constanta si anume: calitatea serviciilor. Mapamond este unul din cei mai cunoscuti tour-operatori din Romania si lider pe piata regionala a agentiior de turism.

Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistenti personali de calatorie ai turistilor, indiferent de localizarea lor pe Mapamond.

Nu pretindem ca le stim pe toate, specialitatea noastra sunt calatoriile. „Scump” nu inseamna obligatoriu si „bine”. Raportul calitate/pret imbatabil este primordial. La orice ora din zi si din noapte, singura noastra preocupare este vacanta dumneavoastra. Indiferent de destinatie, expertii nostri va asista pentru a va rezolva orice problema neprevazuta. Experientele traite de clienti sunt ingredientul magic al vacantelor reusite. Nici un client nu este mai important decat altul.

La Mapamond te simti in vacanta din momentul in care ai calcat pragul sediului nostru. Colectiile de vacante, realizate cu iscusinta si atentie pentru detalii de catre cei mai experimentati specialisti ai nostri, satisfac si cele mai exigente gusturi.

Fie ca este vorba despre destinatii pictate intr-un exotism profund, de croaziere relaxante pline de stil, de calatorii la Polul Nord sau expeditii in Africa, de circuite subliniate de latura descoperirii, de vacante cu familia si copiii in locuri magice, precum Disneyland, ori in locatii cu facilitati si atractii speciale pentru cei mici, singura noastra preocupare este vacanta dumneavoastra.

Pentru ca ne place sa oferim si cireasa de pe tort ,dorim sa aveti parte de experiente unice si sa aveti de fiecare data aceleasi servicii de calatorii, cu un plus de valoare. Fiecare client este unic, iar consultantii nostri sunt specializati pe servicii si regiuni geografice, astfel ca dumneavoastra sa primiti tot timpul cele mai bune informatii si oferte.

Echipa agentiei, special pregatita, este intr-o permanenta dezvoltare pentru a diversifica gama de servicii si produse pe plan intern si extern. Certificarea ISO 9001- 2008 face ca produsele turistice oferite de echipa Mapamond sa fie foarte apreciate.

mapamond

Scurt Istoric

Infiintata in 1990, fiind printre primele agentii de turism infiintate din Romania, Mapamond a ajuns astazi la standardul de excelenta in activitatea de turism, inregistrand o evolutie spectaculoasa pe piata turistica datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite.

Agentia a acumulat know-how si experienta, ajungand in topuri si mentinandu-si pozitia de lider in fiecare an, in industria de turism din Oltenia. Aceasta evolutie spectaculoasa s-a perpetuat datorita muncii constante a unei echipe de oameni valorosi. Mapamond a realizat ca, dincolo de tehnologia moderna, clientii au in continuare nevoie de profesionisti care sa le ofere cele mai bune solutii si alternative in materie de destinatii turistice.

Agentia este membra a mai multor asociatii, printre care: Asociatia pentru Turism Rural Ecologic si Cultural din Oltenia si Asociatia Turismului din Oltenia.

Parteneriatul agentiei in proiecte finantate din fonduri europene a dus la dezvoltarea unui nou concept de dezvoltare locala: turismul integrat la sud si nord de Dunare, impreuna cu partenerii din Bulgaria.

Printre evenimentele create de echipa Mapamond se numara si organizarea Targului de Turism Oltenia Travel & Bussines, care a reunit expozanti renumiti din tara si strainatate.

Pentru prima data in Europa de Est, prin Agentia de turism Mapamond, Centrul National de Educare Canina, membru al Organizatiei Mondiale a Cainilor de Salvare –  IRO, a organizat Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare, la Craiova, in anul 2009. Aprecierile delegatiilor din tari precum Spania, Ungaria, Japonia, Elvetia, Austria si Slovenia asupra serviciilor oferite la Craiova si organizate de echipa noastra, au facut inconjurul lumii prin intermediul celor mai importante canale de televiziune. Ca urmare a aprecierii serviciilor oferite, Mapamond a organizat si cel de-al 14-lea Simpozion al Organizatiei Mondiale a Cainilor de Salvare, la Bucuresti, in perioada 18-21 aprilie 2013.

Mapamond  a mai organizat la Palatul Parlamentului si „Forumul Asociatiei Comunelor din Romania”, cu participarea Primului Ministru al Romaniei, Ministrului Administratiei si Internelor  si a unor omologi de la organisme europene similare.

Mapamond se bucura de o colaborare de peste cinci ani cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, organizand cursuri de perfectionare in tara si in strainatate, dar si cu alte institutii similare.

trofee-mapamond

Trofee si distinctii

Mapamond detine zeci de trofee si distinctii de excelenta in topul firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj, distinctii si trofee primite din partea Ministerului Turismului, dar si de la cei mai mari tour-operatori din lume ca urmare a bunei colaborari.

Venind ca o certitudine, in anul 2016, agentia a fost votata si prin votul publicului „Cea mai buna agentie de turism din Craiova”, in cadrul Galei Best of Craiova, organizata de Gazeta de sud si Alege TV. Craiovenii au votat pe site-ul www.alege.tv.

Agentia detine in proprietate si o pensiune agroturistica, care a obtinut doi ani la rand Marele premiu national „MARGARETA DE AUR”, pentru cea mai frumoasa gradina si pentru pastrarea si conservarea traditiei locale.

Am organizat  443 de seminarii si conferinte.
Cei peste 100 000 de turisti, carora le-am facut vacantele frumoase si care au plecat cu noi pana si in cele mai indepartate colturi ale lumii, au parcurs mai mult de 170 de milioane de km pe mapamond.
Ne bucuram de increderea a 340 de agentii partenere din intreaga lume.
Avem in portofoliu peste 350 de companii nationale, dar si internationale, care apeleaza la serviciile agentiei.

footer