Despre Mapamond

Mapamond : De 26 de ani, suntem agentia de turism numarul 1 din Oltenia. Intr-o lume aflata intr-o continua miscare, avem o singura constanta si anume: calitatea serviciilor. Mapamond este unul din cei mai cunoscuti tour-operatori din Romania si lider pe piata regionala a agentiior de turism. Pasiunea noastra pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Consultantii nostri nu sunt agenti de vanzari, ci asistenti personali de calatorie ai turistilor, indiferent de localizarea lor pe Mapamond.

Ne gasesti la sediu

Strada Romul, nr 1 Bloc Romarta

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Ultimele articole

0730 01 01 00

Luni - Vineri 09:00 - 19.00 | Sambata 09:00 - 14:00 | Duminica Inchis

Top
 

Circuit Serbia – Croatia – Muntenegru

Circuit cultural
Mapamond / Circuit Serbia – Croatia – Muntenegru

Circuit Serbia – Croatia – Muntenegru

409€

per person

Tarile din zona balcanica reusesc sa surprinda de fiecare data prin bogatia culturala, istorica si peisaje naturale ce te lasa fara cuvinte.

Alatura-te pentru un circuit de exceptie!

Perioada: 29.05 – 07.06.2017

 • Departure
  Bucuresti
 • Departure Time
  6:00 AM
 • Return Time
  Aproximativ ora 23:30
1

Ziua 1. Bucureşti - BELGRAD

Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara Christian Tour, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Seara sosire la Belgrad. Începem turul de oraş cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Prinţesei Ljubice şi artera pietonală Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.
2

Ziua 2. BELGRAD - Canionul TARA – PODGORICA - CETINJE

Mic dejun. Traversăm Serbia, apoi Muntenegru pentru a admira peisajele copleşitoare din Canionul Tara, al doilea ca lungime după Marele Canion din Statele Unite. Străbătând apoi capitala Muntenegrului - Podgorica, vom ajunge la cazare în zona pitorescului orăşel Cetinje.
3

Ziua 3. Cetinje - Fiordul BOKA Kotorska – DUBROVNIK - Mostar – Međugorje - SINJ

Mic dejun. După un scurt tur de oraş în Cetinje, capitala istorică a ţării, deplasare spre Boka Kotorska (cel mai sudic fiord din Europa), apoi spre Dubrovnik - "Perla Adriaticii”, unde vom admira Biserica Franciscană (care conţine o farmacie din sec. al XIV-lea), Palatul Rector din 1441 şi zidurile oraşului medieval (sec. XI - XVII). Timp liber în Dubrovnik. Trecem frontiera în Bosnia- Herţegovina, pentru a vizita centrul istoric al oraşului Mostar, cu influenţe arhitecturale otomane şi neoclasice din timpul dominaţiei habsburgice. După destrămarea Iugoslaviei, martiriul oraşului asediat 18 luni s-a soldat cu distrugeri inimaginabile, faimosul Pod de piatră construit de Soliman Magnificul în 1566 şi toată zona centrului istoric fiind însă în prezent perfect restaurate. În apropiere vom opri şi la Međugorje, vizitat anual de peste 1 milion de pelerini, devenit cea mai importantă zonă turistică a ţării. După întoarcerea în Croaţia, urmăm spre nord coasta Dalmată, pentru cazare în zona Sinj - Split.
4

Ziua 4. SPLIT – ZADAR - Parcul Naţional PLITVICE - OPATIJA

Mic dejun. În Split (al 2-lea oraş ca mărime din ţară) se vizitează Palatul şi Mausoleul lui Diocleţian (astăzi transformat în Catedrală), Poarta de Aur şi Templul lui Jupiter. Deplasarea continuă spre Parcul Naţional Plitvice - rezervaţie naturală sub protecţia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte este "legată” printr-o adevărată "reţea” de cascade deosebit de spectaculoase. Pe traseu, oprire în Zadar pentru un tur pietonal în centrul istoric al oraşului. Seara cazare în zona Rijeka.  
5

Ziua 5. VALURI, PLAJĂ, SOARE ŞI MULTĂ DISTRACŢIE

Mic dejun. Program liber pentru a vă bucura de soare, plajă şi de apa incredibil de limpede a Adriaticii. Cazare la acelaşi hotel.  
6

Ziua 6. Insula KRK - CROAZIERĂ spre patru insule - Peninsula ISTRIA

Mic dejun. Program liber la dispoziţie sau excursie în Insula Krk, de unde opţional (30 euro) vă puteţi îmbarca pentru Croaziera (cca. 4 ore) pe Marea Adriatică (Insulele Krk, Cres, Plavnik şi Kormati). Nu uitaţi costumul de baie! Urmează Peninsula Istria. După amiază vizită în renumita staţiune Pola, un adevărat “oraş muzeu”, cu Amfiteatrul roman excelent conservat. Revenim la hotel pentru cazare.
7

Ziua 7. CROAZIERĂ la VENEŢIA

Mic dejun. Program liber sau opțional excursie în Veneţia. Croazieră spre San Marco, unde se află Campanilla, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri bizantine.  (Pret  65 € -  în care SUNT INCLUSE biletele pentru vaporaş). Întoarcere la hotel pentru cazare.
8

Ziua 8. Farmecul MĂRII ADRIATICE

Mic dejun. Program liber la dispoziţie. Valuri, plajă, soare şi multă distracţie. Turiștii cazați în Buzet vor vizita orașul medieval Buzet, cu clădiri din sec. al XV-lea excelent conservate. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel.
9

Ziua 9. POSTOJNA – LJUBLJANA – ZAGREB - BUDAPESTA

Mic dejun. Plecare spre Slovenia, la Postojna, pentru a vizita celebra peşteră, fenomen carstic de excepţie în Europa. Apoi, optional (8 euro),  vizita in capitalei Sloveniei – Ljubljana. Traseul continuă către Ungaria, via Zagreb, capitala Croaţiei, unde parcurgem turul oraşului: Catedrala, Muzeul de Artă, Universitatea. Seara - sosire și cazare la Budapesta.
10

Ziua 10. Budapesta - Bucureşti

După micul dejun, plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Servicii incluse:

 • transport cu autocarul;
 • ghid insotitor;
 • 9 nopti de cazare cu mic dejun;
 • tururi pietonale cu ghid;